Dildo – en klassisk sexleksak

Dildo är med all säkerhet den sexleksak som har funnits allra längst, även om den så klart har ändrat skepnad genom åren. En dildo är en sexleksak som föreställer en penis. Idag finns det även dildosar som vibrerar.

Dildo används till penetrering

En dildo kan användas av både män och kvinnor. Den används till penetrering, och många modeller kan användas både till vaginal- och anal penetrering. Ska den användas till anal penetrering är det viktigt att den har något slags stopp i botten för att inte riskera att åka in i ändtarmen.

Du kan använda en dildo på egen hand när du onanerar, men den fungerar också utmärkt att använda tillsammans med en partner. Många tycker det är skönt att använda gildmedel tillsammans med en dildo för att få en behagligare upplevelse.

Olika typer av dildos

Det finns idag extremt många olika varianter av dildosar. En riktig klassiker är en verklighetstrogen dildo som liknar en riktig penis. Den har ett ollon, ådror och kan vara hudfärgad. Men en dildo kan vara många färger och se ut på många sätt. En vibrerande dildo kan även användas som en klitorisvibrator eller för att stimulera G-punkten hos en kvinna.

Lämna en kommentar