Vad kan man göra med en strap-on?

En strap-on är en sele som du spänner på dig så att du kan använda en eller flera dildos samtidigt. Den här sexleksaken används av alla kön och är särskilt uppskattad av par, då den möjliggör rollek och kreativa upplevelser vid vaginal och anal penetration. Precis som dildos kan leksaken ha inbyggd vibrator och g-punktstimulator, och dessutom vara gjord i en rad material.

Hur används strap-ons?

Du spänner alltså på dig din strap-on och kan därmed penetrera din partner – och dig själv (!) – under samlaget. Om du vill ha en större penis kan du prova en strap-on med en ihålig dildo, som du trär på penisen. Här gäller samma kreativa användande som vid dildos; hetta upp eller kyl ner leksaken för en sensuell upplevelse utöver det vanliga.

Vad är mer bra att veta?

Allra skönast upplevelse får du oftast om du använder glidmedel tillsammans med din strap-on dildo. Vid användande av en sexleksak i silikon bör du välja ett vattenbaserat glidmedel. För en dildo i glas fungerar de flesta glidmedlen. Tänk på att rengöra leksaken noggrant efter att du använt den och att ladda vibratorn, om du nu har en sådan på din strap-on.

Lämna en kommentar