Allt du behöver veta om lösvaginor

En lösvagina är en skön och verklighetstrogen onaniprodukt för män. Den har ofta en unikt strukturerad insida i mjukt material och finns i både stilren design och autentiskt utförande. Du kan ibland välja utformning som är skapad efter porrstjärnors vaginor, mun eller anus, då ofta i produkter som Fleshlight, som lägger stor vikt vid stimulering, tighthet och material.

Så fungerar en lösvagina

Idag kan du köpa lösvaginor med öppningar som är framtagna för att efterlikna en vagina, en mun eller anus beroende på vad du gillar. Vissa modeller har inbyggd motor som vibrerar, stöter och roterar medan andra låter dig göra hela jobbet själv. Själva syftet med en lösvagina är att få den där sugande känslan – vakuumet som får dig att nå orgasm. Många produkter har en mekanism som gör att du kan få en ännu tightare känsla vilket ger dig en skräddarsydd upplevelse. Stoppa in din penis i lösvaginan och för den upp och ner, rotera eller gör den rörelse du föredrar. Har produkten en motor kan du själv reglera hastigheten och vibrationerna.

Använd glidmedel med din lösvagina

Oavsett vilken produkt du använder får du en skönare känsla med glidmedel. Viktigt är också att poängtera vikten av rengöring efter användning. De flesta lösvaginor har avtagbar sleeve som är lätt att rengöra med lite ljummet vatten och mild tvål, alternativt rengöringsmedel för sexleksaker.

Lämna en kommentar